Consultancy

Marcel Molenaar is beschikbaar voor advies en ondersteuning op het gebied van SharePoint, Office 365 en Azure. Voor kortdurende adviesvraagstukken, second opinion, review en deeltijd ondersteuning, alles is bespreekbaar. Marcel Molenaar werkt al sinds 2003 met SharePoint en heeft jarenlang vele SharePoint projecten en migraties gedaan bij bedrijven in uiteenlopende sectoren. Veelal bedrijven met 10.000+ medewerkers. De laatste jaren is daar Office 365 en Microsoft Azure bijgekomen. Als Microsoft Certified Trainer heeft Marcel Molenaar toegang tot de meest recente kennis van de nieuwste ontwikkelingen en past deze dagelijks toe.

Ook is Marcel Molenaar beschikbaar bij het ondersteunen van medewerkers bij implementatie- en migratietrajecten. Daarbij ligt de nadruk vooral op ondersteuning en het coachen van de interne medewerkers zodat na afloop de kennis overgedragen en geborgd is. Met Office 365, SharePoint Online en Azure zijn de toekomst: het werken in de “cloud”. Voor veel bedrijven nog eng en onbekend, maar we zitten er eigenlijk al middenin! Vraagstukken of en welke gegevens de cloud in kunnen en het uiteindelijk migreren van gegevens, daar kan Marcel Molenaar advies en de juiste ondersteuning bij geven.

Schroom niet en neem contact op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Marcel Molenaar is op dit moment helaas NIET beschikbaar voor langdurige projecten van 3 maanden of langer. Momenteel is Office365, SharePoint en Azure zo veranderlijk dat Marcel Molenaar tijd besteed aan het up-to-date blijven en het geven van de allernieuwste trainingen.